Beeldentuin en galerie

Vorig jaar hadden we aangekondigd dat de beeldentuin zou gaan sluiten en we hebben nu tevens het besluit genomen om de galerie ook te sluiten.

Wij willen u bedanken voor uw enthousiasme met betrekking tot mijn werk, uw vele bezoeken en fijne gesprekken die we hadden.

De beelden die nog op de website staan zijn nog te bestellen.
Sommige werken zijn uit voorraad leverbaar en andere hebben een levertijd van 6 tot 10 weken.
Stuur mij een mail als u nog geïnteresseerd bent in een bepaald beeld dan kan ik u hierover verder informeren.

Galerie - atelier met bronzen beelden op Texel

Houdt u van fietsen en wandelen op Texel en zoekt u een inspirerende plek om even tot rust te komen? Of bent u gericht op zoek naar een beeld wat bij u past? De Weezenplaats is een Texelse galerie - atelier met bronzen beelden. Het ligt aan de voet van de Hoge Berg

U bent van harte welkom en kunt vrijblijvend rondkijken.

De beeldend kunstenaar achter al het werk wat u om u heen ziet, ben ik, Hélène Steenhof – Plasmans. Ik specialiseerde mij aan de Gooise Academie voor Beeldende Kunsten in beeldhouwen. Natuurelementen en dieren zijn mijn inspiratiebronnen. Van het parmantige musje tot een dame die de storm trotseert en een groepje alerte Texelse schapen. Al mijn beelden lijken sprekend en stralen dynamiek uit.

Image

Een bronzen beeld voor een speciale gebeurtenis

Mensen zien een beeld en voelen zich er direct mee verbonden. Het ontroert of frappeert hen. Omdat zij zichzelf er in herkennen. Of de symboliek van een belangrijke gebeurtenis in hun leven terugzien in het bronzen beeld.

Het wiebelige veulen herinnert hen bijvoorbeeld aan de geboorte van hun eerste kleinkind. Het stel dat mijn bronzen Reiger ontmoet, vindt dit direct passen aan hun vijver. Het groepje Indische Loopeenden heeft dezelfde samenstelling als het gezin.

Ik werk niet in opdracht. Toch maak ik een beeld speciaal voor u, maar dan zonder dat u het weet of aan mij vraagt. In de galerie -atelier op Texel ontstaat de ontmoeting tussen u en dat ene speciale bronzen beeld wat zo goed bij u past, vanzelf.

Contact

Waar kunt u ons vinden?

Beelden Verbinden

Hélène Steenhof-Plasmans

Doolhof 3
1792 CM Oudeschild - Texel

Wil je langer dan een dag vertoeven op het eiland? Wij hebben twee fantastische zes persoons vakantiehuizen op Texel staan. Klik hier voor meer informatie.

Openingstijden

Wij zijn gesloten.
U kunt ons bereiken op Tel. 06 22188715 of 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief